HOME - OPENINGSTIJDEN - MENU/BESTELLEN /RESERVEREN - CATERING - BUFFETTEN - VACATURES

........Surinaams-Indische
...........Specialiteiten
..........Restaurant

 

Menukaart

Het Surinaams -Indische specialiteiten restaurant Warung Sranang bevindt zich in het centrum van Arnhem, voor het provinciehuis. U wordt bij ons gastvrij ontvangen in een prettige ambiance om te kunnen proeven en genieten van een lunch, diner of buffet. Bekijkt u eens het overzicht met onze verschillende menu's.

Wij hebben een ruime keuze aan gerechten, diverse belegde broodjes en snacks.
U kunt via de menukaart een gerecht uitkiezen maar u kunt natuurlijk uw gerecht ook zelf samenstellen.
Afhalen kan zowel warm als koud.
Neemt u het gerecht koud mee dan kunt u dit zelf opwarmen in de magnetron. Onze verpakkingen zijn magnetron bestendig.

Verrassend uit eten in het centrum van Arnhem kunt u bij Warung Sranang. Ons restaurant is gespecialiseerd in de Surinaams- Indische keuken en staat bekend om de bijzonder smaakvolle lunches, diners en catering. Ook kunt u hier eten afhalen


Bezorgservice. Bestelt u voor meer dan € 150,- en woont u in Arnhem, dan brengen wij - onder voorbehoud en in overleg - uw bestelling bij u thuis. Voor grotere groepen verzorgen wij ook graag de catering bij u thuis of op een andere locatie.

Eten bewaren: hygiënische tip!
Als u warm eten bij ons afhaalt dat u niet direct nuttigt, kunt u het in de koelkast bewaren. U dient dan wel het eten binnen anderhalf uur na afhalen af te koelen naar kamertemperatuur voordat u het in de koelkast zet.
Neemt u hem koud mee dan kunt u dit direct in de koeling zetten.
Klachten over onze service?
Wij bereiden al onze gerechten met de grootst mogelijke zorg. Mocht er desondanks toch iets niet naar wens zijn, laat het ons dan diezelfde dag nog weten; telefonisch (026-4421444)! Alleen dan kunnen wij uw klacht in behandeling nemen en u tegemoetkomen.

Wilt u iemand verrassen?
Bij Warung Sranang kunt u cadeaubonnen afhalen vanaf € 25,00.

Betaalwijze:
• Contant
• PIN
• Geschenkbonnen